نمیدانم فقط در شغل های دولتی مثـل اداره هـا این اخـلاق رواج دارد، یا نه کلا همه جـا همیـن است! منظـورم از این اخلاق چیسـت؟ منظـورم دقیقـا همین چشـم و هم چشمـی و زیـراب زدن هاست.
در اداره ی مـا اکثـرا یا با پـ*ارتـ*ی استخـدام شده انـد، یا به دلیـل داشتـن سهمـ*یه ایثـارگران و شهـدا و اینجور چیـزها. خب حالا تا اینجـایش قبـول. امـا ترفیـع گرفـتن و جا به جا شدن، به میـزان کار کـردن و نتایج آزمون ها و اینجـور چیـزها بستگـی دارد. یکی از همکـارهای ما که من قلبـا دوستـش دارم، 7-8 ماهـی است که اینجـا استخـدام شده. چنـد روز پیـش حکمـش را زدند و منتقـل شد به طبقـات بالا و از بیگـاری های طبقه ی ما خـلاص شد. خب به نظـر من واقعـا حقـش بود که جا به جـا شود. از صبـح تا عصـر بدون اینکه مودی را بپیچـاند کـار میکـرد و سعـی میکـرد کار همه را هم راه بینـدازد. اما از روزی که حکمـش را زدند و بقیه فهمیـدند قـرار است جا به جـا شود، جـلوی رویـش خوب هستنـد ولـی پشت سـرش چنـان پچ پچ میکننـد و پیش همه ی کارمندان اداره زیرابـش را میزننـد که آدم انگشت به دهـان میمانـد. اینکـه ایشـان خانـم هستنـد هم خودش باعـث بیشتـر شدن تهمت ها میشـود.
با همه ی وجـود دارم سعـی میکنـم در کنـار اینکه شغـلم را حفظ میکنـم و سلام علیکـم را با این همکـاران مثـلا محتـرم نگه میـدارم، همرنگـشان نشـوم.
درباره این سایت